\require{AMSmath} Vereenvoudig -3 + (4 - (y + 9 - (7 - y) - (3y + 4))) =In welke stappen kan je deze som vereenvoudigen?Alvast bedankt! Ben Student hbo - donderdag 13 december 2018 Antwoord Haakjes 'van binnen naar buiten' wegwerken!-3 + (4 - (y + 9 - (7 - y) - (3y + 4))) =-3 + (4 - (y + 9 - 7 + y -3y - 4)) =-3 + (4 - (-y - 2)) =-3 + (4 + y + 2) =-3 + 4 + y + 2 =y + 3That's it... WvR donderdag 13 december 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
-3 + (4 - (y + 9 - (7 - y) - (3y + 4))) =In welke stappen kan je deze som vereenvoudigen?Alvast bedankt! Ben Student hbo - donderdag 13 december 2018
Ben Student hbo - donderdag 13 december 2018
Haakjes 'van binnen naar buiten' wegwerken!-3 + (4 - (y + 9 - (7 - y) - (3y + 4))) =-3 + (4 - (y + 9 - 7 + y -3y - 4)) =-3 + (4 - (-y - 2)) =-3 + (4 + y + 2) =-3 + 4 + y + 2 =y + 3That's it... WvR donderdag 13 december 2018
WvR donderdag 13 december 2018
©2001-2024 WisFaq