\require{AMSmath} Berekenen van een sinus met faseverschil Berekenen sin(x+$\pi$/6) als sinx=1/2Ik heb:sinxcos($\pi$/6)+cosxsin($\pi$/6)=1/2·1/2√3+1/2cosx=1/4√3+1/2cosxIn 't antwoord achterin staat:alleen 1/2√3? mboudd Leerling mbo - zaterdag 8 december 2018 Antwoord Je weet $\sin(x)=\frac{1}{2}$. Wat is dan $\cos(x)$? Als je dat nu 's invult? Klopt het dan? Wanneer wel en wanneer niet? WvR zaterdag 8 december 2018 Re: Berekenen van een sinus met faseverschil ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Berekenen sin(x+$\pi$/6) als sinx=1/2Ik heb:sinxcos($\pi$/6)+cosxsin($\pi$/6)=1/2·1/2√3+1/2cosx=1/4√3+1/2cosxIn 't antwoord achterin staat:alleen 1/2√3? mboudd Leerling mbo - zaterdag 8 december 2018
mboudd Leerling mbo - zaterdag 8 december 2018
Je weet $\sin(x)=\frac{1}{2}$. Wat is dan $\cos(x)$? Als je dat nu 's invult? Klopt het dan? Wanneer wel en wanneer niet? WvR zaterdag 8 december 2018
WvR zaterdag 8 december 2018
©2001-2024 WisFaq