\require{AMSmath} Bepaal de oplossingsverzameling Ik loop vast bij de volgende opgave:Bepaal de oplossingsverzameling van:sinx=cosx-cos5xsinx=-2sin1/2(x+5x)sin1/2(5x-x)sinx=-sin(3x)sin(2x)en nu?? mboudd Leerling mbo - vrijdag 7 december 2018 Antwoord Uitwerken met formules voor dubbele en driedubbele hoek. Je vindt enkel x=k$\pi$ als oplossing.In je laatste regel is er trouwens een factor twee verdwenen. js2 zaterdag 8 december 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik loop vast bij de volgende opgave:Bepaal de oplossingsverzameling van:sinx=cosx-cos5xsinx=-2sin1/2(x+5x)sin1/2(5x-x)sinx=-sin(3x)sin(2x)en nu?? mboudd Leerling mbo - vrijdag 7 december 2018
mboudd Leerling mbo - vrijdag 7 december 2018
Uitwerken met formules voor dubbele en driedubbele hoek. Je vindt enkel x=k$\pi$ als oplossing.In je laatste regel is er trouwens een factor twee verdwenen. js2 zaterdag 8 december 2018
js2 zaterdag 8 december 2018
©2001-2024 WisFaq