\require{AMSmath} Bewijs Hallo Ik zit hier vast. Gegeven a+b=90°sin2a+sin2b=1 Riffat 3de graad ASO - zaterdag 1 december 2018 Antwoord Schrijf b als 90-a. Vul in. Je weet dat de sinus van de complementaire hoek de cosinus is. Vervang. Je vindt de hoofdformule van de goniometrie. js2 zaterdag 1 december 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Ik zit hier vast. Gegeven a+b=90°sin2a+sin2b=1 Riffat 3de graad ASO - zaterdag 1 december 2018
Riffat 3de graad ASO - zaterdag 1 december 2018
Schrijf b als 90-a. Vul in. Je weet dat de sinus van de complementaire hoek de cosinus is. Vervang. Je vindt de hoofdformule van de goniometrie. js2 zaterdag 1 december 2018
js2 zaterdag 1 december 2018
©2001-2024 WisFaq