\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87190 Re: Re: Re: Bepaal de oplossingsverzameling Ok dan bedoelde in je eerste antwoord:2x=$\pi$-1/6$\pi$+k·2$\pi$2x=5/6$\pi$+k·2$\pi$x=5/12$\pi$+k$\pi$ Mboudd Leerling mbo - donderdag 29 november 2018 Antwoord Helemaal goed! GHvD donderdag 29 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok dan bedoelde in je eerste antwoord:2x=$\pi$-1/6$\pi$+k·2$\pi$2x=5/6$\pi$+k·2$\pi$x=5/12$\pi$+k$\pi$ Mboudd Leerling mbo - donderdag 29 november 2018
Mboudd Leerling mbo - donderdag 29 november 2018
Helemaal goed! GHvD donderdag 29 november 2018
GHvD donderdag 29 november 2018
©2001-2024 WisFaq