\require{AMSmath} Welk getal ligt precies tussen 5 en 10? Welk getal ligt precies tussen 5 en 10? Linde Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 29 november 2018 Antwoord Om het midden te vinden van twee getallen tel je ze bij elkaar op en deel je de uitkomst door 2 en dan weet je 't. In dit geval:$\eqalign{\frac{{5 + 10}}{2} = 7\frac{1}{2}}$Handig! WvR donderdag 29 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Welk getal ligt precies tussen 5 en 10? Linde Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 29 november 2018
Linde Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 29 november 2018
Om het midden te vinden van twee getallen tel je ze bij elkaar op en deel je de uitkomst door 2 en dan weet je 't. In dit geval:$\eqalign{\frac{{5 + 10}}{2} = 7\frac{1}{2}}$Handig! WvR donderdag 29 november 2018
WvR donderdag 29 november 2018
©2001-2024 WisFaq