\require{AMSmath} Omschrijven goniometrische functie Gegeven: $f(x)=\sin^2(x)+\cos(2x)$Ik moet deze functie omzetten in een formule van de vorm $y=a+b×\cos(cx)$Alleen lukt het me niet... Sad Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 november 2018 Antwoord Met behulp van $\cos(2A)=1-2\sin^2(A)$ kan je $\sin^2(x)$ uitdrukken in $\cos(2x)$ en dan ben je er al bijna...Lukt dat? WvR woensdag 21 november 2018 Re: Omschrijven goniometrische functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven: $f(x)=\sin^2(x)+\cos(2x)$Ik moet deze functie omzetten in een formule van de vorm $y=a+b×\cos(cx)$Alleen lukt het me niet... Sad Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 november 2018
Sad Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 november 2018
Met behulp van $\cos(2A)=1-2\sin^2(A)$ kan je $\sin^2(x)$ uitdrukken in $\cos(2x)$ en dan ben je er al bijna...Lukt dat? WvR woensdag 21 november 2018
WvR woensdag 21 november 2018
©2001-2024 WisFaq