\require{AMSmath} Kan integraal niet oplossen Integreer cos2nxln(sinx)dx met x van 0 tot pi/2.Voor x=1 vind ik -pi/4 en voor x=2 vind ik -pi/8. Het antwoord moet zijn -pi/4n. Dit strookt met de door mij gevonden waarden.Voor n=n kom ik er niet uit. Ik heb diverse substituties toegepast alsmede partiele integratie geprobeerd.Ik verzoek u vriendelijk mij de oplossing te geven voor n is een natuurlijk getal. W.Vene Ouder - dinsdag 20 november 2018 Antwoord Dat is een stevige opgave. Ik beet er ook mijn tanden op stuk. Maar toen vond ik deze webpagina:https://math.stackexchange.com/questions/2396103/integral-int-cos-2nx-log-sinx-dxBrengt dat soelaas? js2 woensdag 21 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Integreer cos2nxln(sinx)dx met x van 0 tot pi/2.Voor x=1 vind ik -pi/4 en voor x=2 vind ik -pi/8. Het antwoord moet zijn -pi/4n. Dit strookt met de door mij gevonden waarden.Voor n=n kom ik er niet uit. Ik heb diverse substituties toegepast alsmede partiele integratie geprobeerd.Ik verzoek u vriendelijk mij de oplossing te geven voor n is een natuurlijk getal. W.Vene Ouder - dinsdag 20 november 2018
W.Vene Ouder - dinsdag 20 november 2018
Dat is een stevige opgave. Ik beet er ook mijn tanden op stuk. Maar toen vond ik deze webpagina:https://math.stackexchange.com/questions/2396103/integral-int-cos-2nx-log-sinx-dxBrengt dat soelaas? js2 woensdag 21 november 2018
js2 woensdag 21 november 2018
©2001-2024 WisFaq