\require{AMSmath} Ongelijkheid oplossen Voor welke waarden van x is:(x2+3x-4)/(x2-3x-4)$\le$1(x-1)(x+4)/x+1)(x-4)$\le$1Hoe kan ik dit verder oplossen? mboudd Leerling mbo - vrijdag 16 november 2018 Antwoord Je kunt 's kijken op Het oplossen van ongelijkheden voor een overzicht van het oplossen van ongelijkheden.Met name op 3. Moeilijke ongelijkheden staan voorbeelden van dit soort opgaven.Ik zal je op weg helpen:$\eqalign{ & \frac{{x^2 + 3x - 4}}{{x^2 - 3x - 4}} \leq 1 \cr & \frac{{x^2 + 3x - 4}}{{x^2 - 3x - 4}} - 1 \leq 0 \cr & \frac{{x^2 + 3x - 4}}{{x^2 - 3x - 4}} - \frac{{x^2 - 3x - 4}}{{x^2 - 3x - 4}} \leq 0 \cr & \frac{{6x}}{{x^2 - 3x - 4}} \leq 0 \cr}$Maak dan een tekenverloop en bedenk je antwoord. WvR vrijdag 16 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor welke waarden van x is:(x2+3x-4)/(x2-3x-4)$\le$1(x-1)(x+4)/x+1)(x-4)$\le$1Hoe kan ik dit verder oplossen? mboudd Leerling mbo - vrijdag 16 november 2018
mboudd Leerling mbo - vrijdag 16 november 2018
Je kunt 's kijken op Het oplossen van ongelijkheden voor een overzicht van het oplossen van ongelijkheden.Met name op 3. Moeilijke ongelijkheden staan voorbeelden van dit soort opgaven.Ik zal je op weg helpen:$\eqalign{ & \frac{{x^2 + 3x - 4}}{{x^2 - 3x - 4}} \leq 1 \cr & \frac{{x^2 + 3x - 4}}{{x^2 - 3x - 4}} - 1 \leq 0 \cr & \frac{{x^2 + 3x - 4}}{{x^2 - 3x - 4}} - \frac{{x^2 - 3x - 4}}{{x^2 - 3x - 4}} \leq 0 \cr & \frac{{6x}}{{x^2 - 3x - 4}} \leq 0 \cr}$Maak dan een tekenverloop en bedenk je antwoord. WvR vrijdag 16 november 2018
WvR vrijdag 16 november 2018
©2001-2024 WisFaq