\require{AMSmath} Hogeregraadsvergelijking HalloIk zit vast aan twee oefeningen kunt u mij daarbij helpen?8×6 + 648 = 0(3x+1)4 + (x2-9)4 = 0Bij a. denk ik dat ik 8 naar buiten kan nemen maar ben niet zeker wat ik dan nadien moet doen.En b. snap ik helemaal niet hoe ik x kan vinden.Alvast bedanktAmber Amber 3de graad ASO - woensdag 14 november 2018 Antwoord Je kunt onthouden dat machten met een even exponent altijd groter of gelijk aan nul zijn.a.8x6+648=08x6=-648x6=-81Geen oplossing!b.(3x+1)4+(x2-9)4=0(3x+1)4=-(x2-9)4Geen oplossing!Helpt dat?2. hogeregraadsvergelijkingen WvR woensdag 14 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HalloIk zit vast aan twee oefeningen kunt u mij daarbij helpen?8×6 + 648 = 0(3x+1)4 + (x2-9)4 = 0Bij a. denk ik dat ik 8 naar buiten kan nemen maar ben niet zeker wat ik dan nadien moet doen.En b. snap ik helemaal niet hoe ik x kan vinden.Alvast bedanktAmber Amber 3de graad ASO - woensdag 14 november 2018
Amber 3de graad ASO - woensdag 14 november 2018
Je kunt onthouden dat machten met een even exponent altijd groter of gelijk aan nul zijn.a.8x6+648=08x6=-648x6=-81Geen oplossing!b.(3x+1)4+(x2-9)4=0(3x+1)4=-(x2-9)4Geen oplossing!Helpt dat?2. hogeregraadsvergelijkingen WvR woensdag 14 november 2018
WvR woensdag 14 november 2018
©2001-2024 WisFaq