\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87103 Re: Re: Re: Variable berekenen van een logaritme bij deze vraag staat bepaal f inv y=p log(px-1) x=p log(py-1) Hier kom ik ook niet uit mboudd Leerling mbo - dinsdag 13 november 2018 Antwoord Pas de definitie van de p-logaritme toe. $x$ is de exponent die bij $p$ moet om $py-1$ te bekomen. js2 dinsdag 13 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bij deze vraag staat bepaal f inv y=p log(px-1) x=p log(py-1) Hier kom ik ook niet uit mboudd Leerling mbo - dinsdag 13 november 2018
mboudd Leerling mbo - dinsdag 13 november 2018
Pas de definitie van de p-logaritme toe. $x$ is de exponent die bij $p$ moet om $py-1$ te bekomen. js2 dinsdag 13 november 2018
js2 dinsdag 13 november 2018
©2001-2024 WisFaq