\require{AMSmath} Goniometrische formules cos x/2 + sin x/2 1 + sin x------------------ = ----------cos x/2 - sin x/2 cos x Amani 3de graad ASO - woensdag 7 november 2018 Antwoord 't Lijkt op Goniometrie bewijs. Helpt dat? WvR woensdag 7 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
cos x/2 + sin x/2 1 + sin x------------------ = ----------cos x/2 - sin x/2 cos x Amani 3de graad ASO - woensdag 7 november 2018
cos x/2 + sin x/2 1 + sin x------------------ = ----------cos x/2 - sin x/2 cos x
Amani 3de graad ASO - woensdag 7 november 2018
't Lijkt op Goniometrie bewijs. Helpt dat? WvR woensdag 7 november 2018
WvR woensdag 7 november 2018
©2001-2024 WisFaq