\require{AMSmath} Waarom is √3+√3=√12? Waarom is √3+√3=√12? geen p Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 4 november 2018 Antwoord Dat gaat zo: \sqrt 3 + \sqrt 3 = 2\sqrt 3 = \sqrt 4 \cdot \sqrt 3 = \sqrt {12} Helpt dat? WvR zondag 4 november 2018 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is √3+√3=√12? geen p Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 4 november 2018
geen p Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 4 november 2018
Dat gaat zo: \sqrt 3 + \sqrt 3 = 2\sqrt 3 = \sqrt 4 \cdot \sqrt 3 = \sqrt {12} Helpt dat? WvR zondag 4 november 2018
WvR zondag 4 november 2018
©2001-2025 WisFaq