\require{AMSmath} Machten van 2 Hoe kan ik 0,125 als macht van 2 schijven? Ik kom niet verder dan 125/1000=? mboudd Leerling mbo - donderdag 1 november 2018 Antwoord Schrijf die $0,125$ als een breuk:$\eqalign{0,125 = \frac{{125}}{{1000}} = \frac{1}{8} = \frac{1}{{2^3 }} = 2^{ - 3}}$...en dan rolt het er zo uit... WvR donderdag 1 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik 0,125 als macht van 2 schijven? Ik kom niet verder dan 125/1000=? mboudd Leerling mbo - donderdag 1 november 2018
mboudd Leerling mbo - donderdag 1 november 2018
Schrijf die $0,125$ als een breuk:$\eqalign{0,125 = \frac{{125}}{{1000}} = \frac{1}{8} = \frac{1}{{2^3 }} = 2^{ - 3}}$...en dan rolt het er zo uit... WvR donderdag 1 november 2018
WvR donderdag 1 november 2018
©2001-2024 WisFaq