\require{AMSmath} De topformule Mijn vraag is: als de top van de grafiek in plaats van (3,7) (-3,7) was zou p dan -3 worden of 3?de parabool y=a(x-p)²+q Ethem Leerling mbo - zaterdag 27 oktober 2018 Antwoord Als de top $(-3,7)$ is dan is $p=-3$ en $q=7$. De formule wordt dan:$y=a(x+3)^2+7$Als er $x+3$ staat dan is $p=-3$. Helpt dat? WvR zaterdag 27 oktober 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Mijn vraag is: als de top van de grafiek in plaats van (3,7) (-3,7) was zou p dan -3 worden of 3?de parabool y=a(x-p)²+q Ethem Leerling mbo - zaterdag 27 oktober 2018
Ethem Leerling mbo - zaterdag 27 oktober 2018
Als de top $(-3,7)$ is dan is $p=-3$ en $q=7$. De formule wordt dan:$y=a(x+3)^2+7$Als er $x+3$ staat dan is $p=-3$. Helpt dat? WvR zaterdag 27 oktober 2018
WvR zaterdag 27 oktober 2018
©2001-2024 WisFaq