\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 14050 Re: De stelling van Pythagoras Hoe werk je deze berekening uit ? freder Ouder - woensdag 19 september 2018 Antwoord Daar komt ie: $ \eqalign{ & a^2 + 6^2 = (18 - a)^2 \cr & a^2 + 36 = 324 - 36a + a^2 \cr & 36 = 324 - 36a \cr & 36a = 288 \cr & a = 8 \cr & b = 10 \cr} $ Helpt dat? WvR woensdag 19 september 2018 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe werk je deze berekening uit ? freder Ouder - woensdag 19 september 2018
freder Ouder - woensdag 19 september 2018
Daar komt ie: $ \eqalign{ & a^2 + 6^2 = (18 - a)^2 \cr & a^2 + 36 = 324 - 36a + a^2 \cr & 36 = 324 - 36a \cr & 36a = 288 \cr & a = 8 \cr & b = 10 \cr} $ Helpt dat? WvR woensdag 19 september 2018
WvR woensdag 19 september 2018
©2001-2025 WisFaq