\require{AMSmath} Vectoreel Hi, kunt u mij helpen met een vraagje?Bepaal |(2A+B)^(A-2B) | waarbij A=2i+j+k en B=i+2j-3kIk kom uiterlijk op een √1350 maar is dit juist? aniss Student universiteit - vrijdag 17 augustus 2018 Antwoord Ik ga er even vanuit dat je met ^ het uitproduct bedoelt ($\times$)?Dan is het antwoord nee. Ik bekom $5\sqrt{83}$. js2 vrijdag 17 augustus 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hi, kunt u mij helpen met een vraagje?Bepaal |(2A+B)^(A-2B) | waarbij A=2i+j+k en B=i+2j-3kIk kom uiterlijk op een √1350 maar is dit juist? aniss Student universiteit - vrijdag 17 augustus 2018
aniss Student universiteit - vrijdag 17 augustus 2018
Ik ga er even vanuit dat je met ^ het uitproduct bedoelt ($\times$)?Dan is het antwoord nee. Ik bekom $5\sqrt{83}$. js2 vrijdag 17 augustus 2018
js2 vrijdag 17 augustus 2018
©2001-2024 WisFaq