\require{AMSmath} Limiet met wortel Goedenavond,Ik kom er niet helemaal uit hoe ik de limiet x $\to$ 1 uit kan rekenen van deze functie:$\eqalign{\mathop {\lim }\limits_{x \to 1} \frac{{\root 3 \of x - 1}}{{x - 1}}}$Kunt u mij uitleggen hoe ik tot 1/3 kom? Bo Student universiteit - vrijdag 3 augustus 2018 Antwoord Zowel teller als noemer gaan naar 0. Kijk eens naar de regel van l'Hopital. Met vriendelijke groet JaDeX jadex vrijdag 3 augustus 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedenavond,Ik kom er niet helemaal uit hoe ik de limiet x $\to$ 1 uit kan rekenen van deze functie:$\eqalign{\mathop {\lim }\limits_{x \to 1} \frac{{\root 3 \of x - 1}}{{x - 1}}}$Kunt u mij uitleggen hoe ik tot 1/3 kom? Bo Student universiteit - vrijdag 3 augustus 2018
Bo Student universiteit - vrijdag 3 augustus 2018
Zowel teller als noemer gaan naar 0. Kijk eens naar de regel van l'Hopital. Met vriendelijke groet JaDeX jadex vrijdag 3 augustus 2018
jadex vrijdag 3 augustus 2018
©2001-2024 WisFaq