\require{AMSmath} Oneigenlijke integraal Goedemorgen,Zouden jullie mij kunnen helpen met de uitwerking van de volgende oneigenlijke integraal?$\eqalign{\int\limits_{25}^\infty {\frac{1}{{x\sqrt x }}\,dx}}$Alvast bedankt! Bo Student universiteit - vrijdag 3 augustus 2018 Antwoord Deze lijkt op Integraal met breuk en wortel dus:$\eqalign{\int\limits_{25}^\infty {\frac{1}{{x\sqrt x }}\,dx} = \int\limits_{25}^\infty {x^{ - 1\frac{1}{2}} \,dx} = ... }$Lukt dat dan? WvR vrijdag 3 augustus 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemorgen,Zouden jullie mij kunnen helpen met de uitwerking van de volgende oneigenlijke integraal?$\eqalign{\int\limits_{25}^\infty {\frac{1}{{x\sqrt x }}\,dx}}$Alvast bedankt! Bo Student universiteit - vrijdag 3 augustus 2018
Bo Student universiteit - vrijdag 3 augustus 2018
Deze lijkt op Integraal met breuk en wortel dus:$\eqalign{\int\limits_{25}^\infty {\frac{1}{{x\sqrt x }}\,dx} = \int\limits_{25}^\infty {x^{ - 1\frac{1}{2}} \,dx} = ... }$Lukt dat dan? WvR vrijdag 3 augustus 2018
WvR vrijdag 3 augustus 2018
©2001-2024 WisFaq