\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 86552 Re: Het berekenen van het gemiddelde Het gemiddelde van 4,04 + 4,9 + 6,1= 15,04 gedeeld door 3= 5.01 + 5,4 =5,206 is het een 5,3 of een 5,2Met vriendelijke groet Caupai Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 juli 2018 Antwoord Nee.4,04 is gelijk aan 4,0.Het gemiddelde van 4,0 4,9 en 6,1 is gelijk aan 5,0.Dus het gemiddelde is 5,0.Klaar! WvR dinsdag 10 juli 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het gemiddelde van 4,04 + 4,9 + 6,1= 15,04 gedeeld door 3= 5.01 + 5,4 =5,206 is het een 5,3 of een 5,2Met vriendelijke groet Caupai Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 juli 2018
Caupai Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 juli 2018
Nee.4,04 is gelijk aan 4,0.Het gemiddelde van 4,0 4,9 en 6,1 is gelijk aan 5,0.Dus het gemiddelde is 5,0.Klaar! WvR dinsdag 10 juli 2018
WvR dinsdag 10 juli 2018
©2001-2024 WisFaq