\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 86484 Re: Re: Re: Oplossing DV met ln(x) functie Ik zie nou dat de vergelijking niet juist is gesteld door mij ,(moet zijn =dY ez3.) dan komt er d(Y(e3z))/dz= Y'(e3z).(e3z).(3)Het ging dus om een schrijffout. Sorry.Groetjes Rik Le Iets anders - dinsdag 19 juni 2018 Antwoord Ik had wel begrepen dat het om $e^{3x}$ ging. kphart woensdag 20 juni 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zie nou dat de vergelijking niet juist is gesteld door mij ,(moet zijn =dY ez3.) dan komt er d(Y(e3z))/dz= Y'(e3z).(e3z).(3)Het ging dus om een schrijffout. Sorry.Groetjes Rik Le Iets anders - dinsdag 19 juni 2018
Rik Le Iets anders - dinsdag 19 juni 2018
Ik had wel begrepen dat het om $e^{3x}$ ging. kphart woensdag 20 juni 2018
kphart woensdag 20 juni 2018
©2001-2024 WisFaq