\require{AMSmath} Gebroken vergelijkingen oplossen $\eqalign{\frac{{x^4 - x^2 }}{{x^2 + 5}} = \frac{2}{{x^2 + 5}}}$Gebroken vergelijkingen oplossen Ashnie Cursist vavo - donderdag 7 juni 2018 Antwoord Je had iets verder moeten kijken bij gebroken formules. Deze vergelijking is een voorbeeld van regel 5 van de vijf regels voor het oplossen van gebroken vergelijkingen.Op toepassen van de rekenregels staat rechtsonder zelfs een voorbeeld dat sprekend lijkt op jouw opgave.Probeer het maar 's...Mocht het niet lukken dan staat op drie voorbeelden nog een voorbeeld.Daarna nog vragen? Laat maar horen! WvR vrijdag 8 juni 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
$\eqalign{\frac{{x^4 - x^2 }}{{x^2 + 5}} = \frac{2}{{x^2 + 5}}}$Gebroken vergelijkingen oplossen Ashnie Cursist vavo - donderdag 7 juni 2018
Ashnie Cursist vavo - donderdag 7 juni 2018
Je had iets verder moeten kijken bij gebroken formules. Deze vergelijking is een voorbeeld van regel 5 van de vijf regels voor het oplossen van gebroken vergelijkingen.Op toepassen van de rekenregels staat rechtsonder zelfs een voorbeeld dat sprekend lijkt op jouw opgave.Probeer het maar 's...Mocht het niet lukken dan staat op drie voorbeelden nog een voorbeeld.Daarna nog vragen? Laat maar horen! WvR vrijdag 8 juni 2018
WvR vrijdag 8 juni 2018
©2001-2024 WisFaq