\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 86393 Re: De impliciete functiestelling Ik heb nog wat moeite met dit uit te rekenen voor vraag b) klopt het dat als ik de formule uitreken voor y'(u) dat ik dan volgende formule krijg: f'(y) * D1g * D2g/D1g * (1 - f'(y) Lotte Student universiteit België - donderdag 7 juni 2018 Antwoord Nee, je krijgt $$ \frac{D_1g + D_2g}{D_1g\cdot(1+f'(y))} $$ kphart donderdag 7 juni 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb nog wat moeite met dit uit te rekenen voor vraag b) klopt het dat als ik de formule uitreken voor y'(u) dat ik dan volgende formule krijg: f'(y) * D1g * D2g/D1g * (1 - f'(y) Lotte Student universiteit België - donderdag 7 juni 2018
Lotte Student universiteit België - donderdag 7 juni 2018
Nee, je krijgt $$ \frac{D_1g + D_2g}{D_1g\cdot(1+f'(y))} $$ kphart donderdag 7 juni 2018
kphart donderdag 7 juni 2018
©2001-2024 WisFaq