\require{AMSmath} Logaritmen anders schrijven 20log(A/B)=CKan ik 20log(A/B) ook anders schrijven?Dit is niet juist maar om een voorbeeld te geven :20log(A/B)=20log(A)/20Log(B).Feit is :uit 20log(A/B)=C kan ik gewoon ( dom ? )A niet isoleren ( te weinig wiskunde )Met dank ( Marco 64 jaar jong )- Marco Iets anders - woensdag 6 juni 2018 Antwoord Als ik er vanuit ga dat wat je schrijft ook is wat je bedoelt dan krijg je:$\eqalign{ & 20 \cdot \log \left( {\frac{A}{B}} \right) = C \cr & \log \left( {\frac{A}{B}} \right) = \frac{C}{{20}} \cr & \frac{A}{B} = 10^{\frac{C}{{20}}} \cr & A = B \cdot 10^{\frac{C}{{20}}} \cr}$Helpt dat? WvR woensdag 6 juni 2018 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
20log(A/B)=CKan ik 20log(A/B) ook anders schrijven?Dit is niet juist maar om een voorbeeld te geven :20log(A/B)=20log(A)/20Log(B).Feit is :uit 20log(A/B)=C kan ik gewoon ( dom ? )A niet isoleren ( te weinig wiskunde )Met dank ( Marco 64 jaar jong )- Marco Iets anders - woensdag 6 juni 2018
Marco Iets anders - woensdag 6 juni 2018
Als ik er vanuit ga dat wat je schrijft ook is wat je bedoelt dan krijg je:$\eqalign{ & 20 \cdot \log \left( {\frac{A}{B}} \right) = C \cr & \log \left( {\frac{A}{B}} \right) = \frac{C}{{20}} \cr & \frac{A}{B} = 10^{\frac{C}{{20}}} \cr & A = B \cdot 10^{\frac{C}{{20}}} \cr}$Helpt dat? WvR woensdag 6 juni 2018
WvR woensdag 6 juni 2018
©2001-2025 WisFaq