\require{AMSmath} Oplossen logaritmische vergelijking log3(3x-1)+x=log9272Het rechterlid is 3.de vergelijking wordtlog3(9x-3x)=log327mijn 2de graadsvergelijking heeft discrimant 109 en de uitkomst is 2, waar maak ik een fout? Vannes 3de graad ASO - woensdag 6 juni 2018 Antwoord De uitkomst is niet $2$, vul maar in:$$\log_3(8)+2 \neq 3$$Je discriminant is correct. kphart woensdag 6 juni 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
log3(3x-1)+x=log9272Het rechterlid is 3.de vergelijking wordtlog3(9x-3x)=log327mijn 2de graadsvergelijking heeft discrimant 109 en de uitkomst is 2, waar maak ik een fout? Vannes 3de graad ASO - woensdag 6 juni 2018
Vannes 3de graad ASO - woensdag 6 juni 2018
De uitkomst is niet $2$, vul maar in:$$\log_3(8)+2 \neq 3$$Je discriminant is correct. kphart woensdag 6 juni 2018
kphart woensdag 6 juni 2018
©2001-2024 WisFaq