\require{AMSmath} Voorwaardelijke kans Klopt dit?-de kans op A en B: P(A $\cap$ B)=doorsnede-de kans op A en de kans op B: P(A) x P(B)Met vriendelijke groetenVoorwaardelijke kans Laura Student universiteit - zaterdag 2 juni 2018 Antwoord Als A en B onafhankelijk zijn geldt:P(A en B)=P(A)·P(B)In plaats van P(A en B) kan je ook P(A $\cap$ B) schrijven.Zie ook 2. Rekenen met kansen en omstreken...'t Is handiger om concrete voorbeelden te geven van de problemen die je wilt oplossen. WvR zaterdag 2 juni 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Klopt dit?-de kans op A en B: P(A $\cap$ B)=doorsnede-de kans op A en de kans op B: P(A) x P(B)Met vriendelijke groetenVoorwaardelijke kans Laura Student universiteit - zaterdag 2 juni 2018
Laura Student universiteit - zaterdag 2 juni 2018
Als A en B onafhankelijk zijn geldt:P(A en B)=P(A)·P(B)In plaats van P(A en B) kan je ook P(A $\cap$ B) schrijven.Zie ook 2. Rekenen met kansen en omstreken...'t Is handiger om concrete voorbeelden te geven van de problemen die je wilt oplossen. WvR zaterdag 2 juni 2018
WvR zaterdag 2 juni 2018
©2001-2024 WisFaq