\require{AMSmath} Herschrijven functie en bewijs Hallo,Ik heb twee functies. Het lijkt er op dat de functies dezelfde waarden genereren. Ik heb twee vragen:vraag 1: In welke stappen kan ik de eerste functie herschrijven om bij de tweede functie te komen? (ik loop steeds vast)vraag 2: Naast herschrijven, kan ik op een andere manier bewijzen dat beide functies identieke waarden opleveren?functie 1:\eqalign{Z(t) = P - \frac{P\mu }{e^{\frac{P}{N}t} + \mu}}functie 2\eqalign{Z(t) = \frac{-P\mu}{\frac{1}{e^{\frac{P}{N}t}}+\frac{1}{\mu}}}Alvast bedankt! Gerard Iets anders - donderdag 31 mei 2018 Antwoord De functies zijn niet gelijk.De eerste: Z(0)=P/(1+\mu).De tweede: Z(0)=-P\mu^2/(1+\mu). kphart donderdag 31 mei 2018 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik heb twee functies. Het lijkt er op dat de functies dezelfde waarden genereren. Ik heb twee vragen:vraag 1: In welke stappen kan ik de eerste functie herschrijven om bij de tweede functie te komen? (ik loop steeds vast)vraag 2: Naast herschrijven, kan ik op een andere manier bewijzen dat beide functies identieke waarden opleveren?functie 1:\eqalign{Z(t) = P - \frac{P\mu }{e^{\frac{P}{N}t} + \mu}}functie 2\eqalign{Z(t) = \frac{-P\mu}{\frac{1}{e^{\frac{P}{N}t}}+\frac{1}{\mu}}}Alvast bedankt! Gerard Iets anders - donderdag 31 mei 2018
Gerard Iets anders - donderdag 31 mei 2018
De functies zijn niet gelijk.De eerste: Z(0)=P/(1+\mu).De tweede: Z(0)=-P\mu^2/(1+\mu). kphart donderdag 31 mei 2018
kphart donderdag 31 mei 2018
©2001-2025 WisFaq