\require{AMSmath} Probleem met sinus, cosinus en tangens De kortste zijde van een rechthoek is 4 cm. Een diagonaal is 6,5 cm. Welke hoek maakt een diagonaal met de korste zijde? rania Overige TSO-BSO - zondag 20 mei 2018 Antwoord Wat dacht je van:$\eqalign{ & \cos \angle CAD = \frac{4}{{6,5}} \cr & \angle CAD \approx ... \cr} $Weet je dan hoe 't verder gaat?Zie Rekenen met sinus, cosinus en tangens WvR zondag 20 mei 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De kortste zijde van een rechthoek is 4 cm. Een diagonaal is 6,5 cm. Welke hoek maakt een diagonaal met de korste zijde? rania Overige TSO-BSO - zondag 20 mei 2018
rania Overige TSO-BSO - zondag 20 mei 2018
Wat dacht je van:$\eqalign{ & \cos \angle CAD = \frac{4}{{6,5}} \cr & \angle CAD \approx ... \cr} $Weet je dan hoe 't verder gaat?Zie Rekenen met sinus, cosinus en tangens WvR zondag 20 mei 2018
WvR zondag 20 mei 2018
©2001-2024 WisFaq