\require{AMSmath} Probleem met sinus, cosinus en tangens De zijden van een rechthoek zijn espectievelijk 64 m en 48 m. Welke hoek maakt een diagonaal met de laatste zijden?Ik heb alles geprobeerd maar het lukt gewoon niet. rania Overige TSO-BSO - zondag 20 mei 2018 Antwoord Wat dacht je van:$\eqalign{ & \tan \angle DAC = \frac{{CD}}{{AD}} = \frac{{64}}{{48}} \cr & \angle DAC \approx ... \cr}$Weet je dan hoe 't verder gaat?Zie Rekenen met sinus, cosinus en tangens WvR zondag 20 mei 2018 Re: Probleem met sinus, cosinus en tangens ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De zijden van een rechthoek zijn espectievelijk 64 m en 48 m. Welke hoek maakt een diagonaal met de laatste zijden?Ik heb alles geprobeerd maar het lukt gewoon niet. rania Overige TSO-BSO - zondag 20 mei 2018
rania Overige TSO-BSO - zondag 20 mei 2018
Wat dacht je van:$\eqalign{ & \tan \angle DAC = \frac{{CD}}{{AD}} = \frac{{64}}{{48}} \cr & \angle DAC \approx ... \cr}$Weet je dan hoe 't verder gaat?Zie Rekenen met sinus, cosinus en tangens WvR zondag 20 mei 2018
WvR zondag 20 mei 2018
©2001-2024 WisFaq