\require{AMSmath} De afgeleide van een wortelfunctie Wat is de afgeleide van x3·√x?Voorbeelden van de afgeleide van wortelfuncties Arlett Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 mei 2018 Antwoord Ik doe het één keer voor:$\eqalign{ & f(x) = x^3 \cdot \sqrt x \cr & f(x) = x^3 \cdot x^{\frac{1}{2}} \cr & f(x) = x^{3\frac{1}{2}} \cr & f'(x) = 3\frac{1}{2}x^{2\frac{1}{2}} \cr & f'(x) = 3\frac{1}{2}x^{2}\sqrt {x} \cr}$...als jij de spelregels leest...Zie 6. Wortelfunctiesde afgeleide van machtsfuncties WvR donderdag 10 mei 2018 Re: De afgeleide van een wortelfunctie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de afgeleide van x3·√x?Voorbeelden van de afgeleide van wortelfuncties Arlett Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 mei 2018
Arlett Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 mei 2018
Ik doe het één keer voor:$\eqalign{ & f(x) = x^3 \cdot \sqrt x \cr & f(x) = x^3 \cdot x^{\frac{1}{2}} \cr & f(x) = x^{3\frac{1}{2}} \cr & f'(x) = 3\frac{1}{2}x^{2\frac{1}{2}} \cr & f'(x) = 3\frac{1}{2}x^{2}\sqrt {x} \cr}$...als jij de spelregels leest...Zie 6. Wortelfunctiesde afgeleide van machtsfuncties WvR donderdag 10 mei 2018
WvR donderdag 10 mei 2018
©2001-2024 WisFaq