\require{AMSmath} Maximale baansnelheid Hallo,Ik moet de maximale baansnelheid uitrekenen van de volgende parametervoorstelling:x = -2cos(2t)y = cos(4t)Ik zou graag willen weten of ik het juist gedaan heb. Bovendien weet ik niet hoe ik aan het maximum komEerst moet ik ze differentiëren, dat wordt:x' = 4sin(2t)y' =-4sin(4t)Dan de afgeleiden kwadrateren onder de wortel (formule baansnelheid)Maar dan geraak ik niet van de t's af (volgens mij) en ik moet een antwoord geven in de vorm van een coördinaat. Henry Student Hoger Onderwijs België - donderdag 3 mei 2018 Antwoord Voor welke waarde(n) van $t$ is de baansnelheid maximaal? Vul die waarde(n) voor $t$ in in: x = -2cos(2t) y = cos(4t) ...en je weet de bijbehorende coördinaten. Helpt dat? WvR donderdag 3 mei 2018 Re: Maximale baansnelheid ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik moet de maximale baansnelheid uitrekenen van de volgende parametervoorstelling:x = -2cos(2t)y = cos(4t)Ik zou graag willen weten of ik het juist gedaan heb. Bovendien weet ik niet hoe ik aan het maximum komEerst moet ik ze differentiëren, dat wordt:x' = 4sin(2t)y' =-4sin(4t)Dan de afgeleiden kwadrateren onder de wortel (formule baansnelheid)Maar dan geraak ik niet van de t's af (volgens mij) en ik moet een antwoord geven in de vorm van een coördinaat. Henry Student Hoger Onderwijs België - donderdag 3 mei 2018
Henry Student Hoger Onderwijs België - donderdag 3 mei 2018
Voor welke waarde(n) van $t$ is de baansnelheid maximaal? Vul die waarde(n) voor $t$ in in: x = -2cos(2t) y = cos(4t) ...en je weet de bijbehorende coördinaten. Helpt dat? WvR donderdag 3 mei 2018
WvR donderdag 3 mei 2018
©2001-2024 WisFaq