\require{AMSmath} Schrijf als macht van 10 Hoe schrijf je $\frac{1}{100}\sqrt{10}$ als macht van 10? :) Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 april 2018 Antwoord Dat lijkt toch wel erg op Schrijf als macht van 3. Onderwijs is zinloos, dat is wel duidelijk...$\eqalign{ & \frac{1}{{100}}\sqrt {10} = \cr & 10^{ - 2} \cdot 10^{\frac{1}{2}} = \cr & 10^{ - 1\frac{1}{2}} \cr}$Hopelijk help dat!PSMet de groeten van Evy...Zie ook machten en wortels WvR dinsdag 24 april 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe schrijf je $\frac{1}{100}\sqrt{10}$ als macht van 10? :) Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 april 2018
:) Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 april 2018
Dat lijkt toch wel erg op Schrijf als macht van 3. Onderwijs is zinloos, dat is wel duidelijk...$\eqalign{ & \frac{1}{{100}}\sqrt {10} = \cr & 10^{ - 2} \cdot 10^{\frac{1}{2}} = \cr & 10^{ - 1\frac{1}{2}} \cr}$Hopelijk help dat!PSMet de groeten van Evy...Zie ook machten en wortels WvR dinsdag 24 april 2018
WvR dinsdag 24 april 2018
©2001-2024 WisFaq