\require{AMSmath} Brandpunt parabool Gegeven: x2+4y=6-3xIk herleid deze tot (x+3/2)2=-4(y-33/16) en vind dus top (-3/2, 33/16) maar hoe vind ik het brandpunt? Vannes 3de graad ASO - dinsdag 24 april 2018 Antwoord Had je Algemene formule brandpunt en richtlijn al gezien? WvR dinsdag 24 april 2018 Re: Brandpunt parabool ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven: x2+4y=6-3xIk herleid deze tot (x+3/2)2=-4(y-33/16) en vind dus top (-3/2, 33/16) maar hoe vind ik het brandpunt? Vannes 3de graad ASO - dinsdag 24 april 2018
Vannes 3de graad ASO - dinsdag 24 april 2018
Had je Algemene formule brandpunt en richtlijn al gezien? WvR dinsdag 24 april 2018
WvR dinsdag 24 april 2018
©2001-2025 WisFaq