\require{AMSmath} Hoe kan je het kgv van 3 getallen berekenen? Hallo, ik moet voor wiskunde het kgv van 3 getallen berekenen, maar ik heb geen idee hoe dat moet. Kan iemand het simpel uitleggen?Alvast bedankt Anouk Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 11 april 2018 Antwoord Je kunt ook zoeken in WisFaq. Op GGD of KGV van 3 getallen staat het antwoord.Bereken eerst het KGV van twee getallen en dan het KGV van de uitkomst met het derde getal.Voorbeeld:Wat is het KGV van 2, 3 en 7?KGV(2,3)=6KGV(6,7)=42Dus KGV(2,3,7)=42Helpt dat? WvR woensdag 11 april 2018 Re: Hoe kan je het kgv van 3 getallen berekenen? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik moet voor wiskunde het kgv van 3 getallen berekenen, maar ik heb geen idee hoe dat moet. Kan iemand het simpel uitleggen?Alvast bedankt Anouk Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 11 april 2018
Anouk Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 11 april 2018
Je kunt ook zoeken in WisFaq. Op GGD of KGV van 3 getallen staat het antwoord.Bereken eerst het KGV van twee getallen en dan het KGV van de uitkomst met het derde getal.Voorbeeld:Wat is het KGV van 2, 3 en 7?KGV(2,3)=6KGV(6,7)=42Dus KGV(2,3,7)=42Helpt dat? WvR woensdag 11 april 2018
WvR woensdag 11 april 2018
©2001-2024 WisFaq