\require{AMSmath} Niet-repeterende breuken omzetten in gewone breuken In een methode las ik dat 3,152 omgezet kan worden in $\frac{197}{64}$. Ik snap daar niks van. Hoe zit dat? Hein L Student hbo - woensdag 28 maart 2018 Antwoord Dat zit niet goed want het klopt niet. Dit kan:$\eqalign{3,152 = 3\frac{{152}}{{1000}} = 3\frac{{19}}{{125}} = \frac{{394}}{{125}}}$Maar dat is dat... 't Zal een foutje zijn. WvR woensdag 28 maart 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In een methode las ik dat 3,152 omgezet kan worden in $\frac{197}{64}$. Ik snap daar niks van. Hoe zit dat? Hein L Student hbo - woensdag 28 maart 2018
Hein L Student hbo - woensdag 28 maart 2018
Dat zit niet goed want het klopt niet. Dit kan:$\eqalign{3,152 = 3\frac{{152}}{{1000}} = 3\frac{{19}}{{125}} = \frac{{394}}{{125}}}$Maar dat is dat... 't Zal een foutje zijn. WvR woensdag 28 maart 2018
WvR woensdag 28 maart 2018
©2001-2024 WisFaq