\require{AMSmath} Differentieren Differentieer: l(a)= h2a3 Ashnie Cursist vavo - donderdag 22 maart 2018 Antwoord Gebruik de basisregels en je krijgt:$\eqalign{ & l(a) = h^2 a^3 \cr & l'(a) = h^2 \cdot 3a^2 \cr & l'(a) = 3h^2 a^2 \cr}$Het gaat hier om de variabel $a$ in plaats van de gebruikelijke variabel $x$, maar dan kan natuurlijk ook. Helpt dat?Oh ja: lees ook nog even de spelregels.differentiëren WvR donderdag 22 maart 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Differentieer: l(a)= h2a3 Ashnie Cursist vavo - donderdag 22 maart 2018
Ashnie Cursist vavo - donderdag 22 maart 2018
Gebruik de basisregels en je krijgt:$\eqalign{ & l(a) = h^2 a^3 \cr & l'(a) = h^2 \cdot 3a^2 \cr & l'(a) = 3h^2 a^2 \cr}$Het gaat hier om de variabel $a$ in plaats van de gebruikelijke variabel $x$, maar dan kan natuurlijk ook. Helpt dat?Oh ja: lees ook nog even de spelregels.differentiëren WvR donderdag 22 maart 2018
WvR donderdag 22 maart 2018
©2001-2024 WisFaq