Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 85862 

Re: Verwachtingswaarde

Hallo, ik heb de notatiefouten aangepast. Zou alleen even willen controleren of ik vraag 2 en 3 nu goed heb gedaan.

Vraag 2:
1·0,1+2·(0,9·0,1)+3·(0,9·0,9)=2,71 testen verwacht

Vraag 3:
Test 1 (20C19)·0,1·0,9019=0,270
Test 2=0,9019=0,135
Test 3=(19C18)·0,1·0,9018=0,285
0,270·0,135·0,285=0,0104

Hartelijk bedankt.

Jannes
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 maart 2018

Antwoord

Helemaal goed!

GHvD
donderdag 15 maart 2018

©2001-2024 WisFaq