Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 85848 

Re: Re: Oppervlakte

U komt op x=a en x = 2a, maar met de ABC formule kom ik op x= 1,5 - 0,5a en x = 1,5 + 0,5a. Ik weet niet hoe ik op a en 2a zou uit moeten komen, maar dat lijkt mij wel logischer dan waar ik nu op uit kom.

Kaylee
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 13 maart 2018

Antwoord

Hallo Keylee,

Lees de tweede regel van mijn antwoord nog eens goed: bij het invullen van de ABC-formule heb jij gekozen: B=-9. Maar er geldt: B=-9a.

Invullen is moeilijker dan je denkt !

GHvD
dinsdag 13 maart 2018

 Re: Re: Re: Oppervlakte 

©2001-2024 WisFaq