\require{AMSmath} Afgeleide berekenen met e Ik weet niet hoe ik de afgeleide van f(x) = (5-2x)ex moet bereken. Ik dacht zelf -2ex + (5-2x)ex Kaylee Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 13 maart 2018 Antwoord Je kunt $e^{x}$ buiten haakjes halen. Je krijgt dan (uiteindelijk):$\begin{array}{l} f(x) = \left( {5 - 2x} \right)e^x \\ f'(x) = - 2e^x + \left( {5 - 2x} \right)e^x \\ f'(x) = \left( {3 - 2x} \right)e^x \\ \end{array}$Toch? WvR dinsdag 13 maart 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik weet niet hoe ik de afgeleide van f(x) = (5-2x)ex moet bereken. Ik dacht zelf -2ex + (5-2x)ex Kaylee Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 13 maart 2018
Kaylee Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 13 maart 2018
Je kunt $e^{x}$ buiten haakjes halen. Je krijgt dan (uiteindelijk):$\begin{array}{l} f(x) = \left( {5 - 2x} \right)e^x \\ f'(x) = - 2e^x + \left( {5 - 2x} \right)e^x \\ f'(x) = \left( {3 - 2x} \right)e^x \\ \end{array}$Toch? WvR dinsdag 13 maart 2018
WvR dinsdag 13 maart 2018
©2001-2024 WisFaq