\require{AMSmath} Het vermenigvuldigen van wortels Ik weet dat je bv 2*3=6 is, maar hoe moet je dan doen voor bv: 2*2 of een ander vb: 2*2*42=? H. 2de graad ASO - zaterdag 15 maart 2003 Antwoord 2= 21/3 Dan 2·2=21/2·21/3=25/6= 6(25). De laatste laten we nu aan jezelf over. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 15 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik weet dat je bv 2*3=6 is, maar hoe moet je dan doen voor bv: 2*2 of een ander vb: 2*2*42=? H. 2de graad ASO - zaterdag 15 maart 2003
H. 2de graad ASO - zaterdag 15 maart 2003
2= 21/3 Dan 2·2=21/2·21/3=25/6= 6(25). De laatste laten we nu aan jezelf over. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 15 maart 2003
jadex zaterdag 15 maart 2003
©2001-2024 WisFaq