\require{AMSmath} Breuken vereenvoudigen −15−−20 -4−3= 5 - 7Hoe kan bij deze vermenigvuldiging nou vijf zevende uitkomen? romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 6 maart 2018 Antwoord Dat gaat zo:$\eqalign{\frac{{ - 15 - - 20}}{{ - 4 - 3}} = \frac{{ - 15 + 20}}{{ - 7}} = \frac{5}{{ - 7}} = - \frac{5}{7}}$Toch? WvR dinsdag 6 maart 2018 Re: Breuken vereenvoudigen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
−15−−20 -4−3= 5 - 7Hoe kan bij deze vermenigvuldiging nou vijf zevende uitkomen? romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 6 maart 2018
−15−−20 -4−3= 5 - 7
romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 6 maart 2018
Dat gaat zo:$\eqalign{\frac{{ - 15 - - 20}}{{ - 4 - 3}} = \frac{{ - 15 + 20}}{{ - 7}} = \frac{5}{{ - 7}} = - \frac{5}{7}}$Toch? WvR dinsdag 6 maart 2018
WvR dinsdag 6 maart 2018
©2001-2024 WisFaq