\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 85766 Re: Vergelijking moment Ik moet het uitdrukken in d1. heaven 2de graad ASO - zondag 4 maart 2018 Antwoord Je kunt de vergelijking oplossen, maar zou dat de bedoeling zijn? Klopt de vergelijking eigenlijk wel?$\eqalign{ & 7N \times d_1 = 4N \times \left( {30 - d_1 } \right) \cr & 7N \times d_1 = 4N \times 30 - 4N \times d_1 \cr & 11N \times d_1 = 120N \cr & 11N \times d_1 - 120N = 0 \cr & N(11d_1 - 120) = 0 \cr & N = 0 \vee 11d_1 - 120 = 0 \cr & N = 0 \vee d_1 = \frac{{120}}{{11}} \cr}$Helpt dat? WvR zondag 4 maart 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet het uitdrukken in d1. heaven 2de graad ASO - zondag 4 maart 2018
heaven 2de graad ASO - zondag 4 maart 2018
Je kunt de vergelijking oplossen, maar zou dat de bedoeling zijn? Klopt de vergelijking eigenlijk wel?$\eqalign{ & 7N \times d_1 = 4N \times \left( {30 - d_1 } \right) \cr & 7N \times d_1 = 4N \times 30 - 4N \times d_1 \cr & 11N \times d_1 = 120N \cr & 11N \times d_1 - 120N = 0 \cr & N(11d_1 - 120) = 0 \cr & N = 0 \vee 11d_1 - 120 = 0 \cr & N = 0 \vee d_1 = \frac{{120}}{{11}} \cr}$Helpt dat? WvR zondag 4 maart 2018
WvR zondag 4 maart 2018
©2001-2024 WisFaq