\require{AMSmath} Hoe kan het dat een negatieve breuk anders uitkomt? 96 - -12 -4 3Hier is toch in het midden minteken. Waarom is het min 20 uitkomst moest het niet min 28 worden? Wat is de regel hierachter? romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 1 maart 2018 Antwoord Het wordt '$--$' dus '$+$':$\eqalign{ & \frac{{96}}{{ - 4}} - \frac{{ - 12}}{3} = \cr & - 24 - - 4 = \cr & - 24 + 4 = \cr & - 20 \cr}$Toch? WvR donderdag 1 maart 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
96 - -12 -4 3Hier is toch in het midden minteken. Waarom is het min 20 uitkomst moest het niet min 28 worden? Wat is de regel hierachter? romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 1 maart 2018
96 - -12 -4 3
romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 1 maart 2018
Het wordt '$--$' dus '$+$':$\eqalign{ & \frac{{96}}{{ - 4}} - \frac{{ - 12}}{3} = \cr & - 24 - - 4 = \cr & - 24 + 4 = \cr & - 20 \cr}$Toch? WvR donderdag 1 maart 2018
WvR donderdag 1 maart 2018
©2001-2024 WisFaq