\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 85701 Re: Snijpunt(en) van twee grafieken Ik kom in de war met die -x2. Abi Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 februari 2018 Antwoord 1.-x2+2x+3=2x-6Op nul herleiden!2.-x2+9=0Vermenigvuldig links en rechts met -13.x2-9=0x2=9x=-3 of x=3Lukt het dan? WvR donderdag 15 februari 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom in de war met die -x2. Abi Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 februari 2018
Abi Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 februari 2018
1.-x2+2x+3=2x-6Op nul herleiden!2.-x2+9=0Vermenigvuldig links en rechts met -13.x2-9=0x2=9x=-3 of x=3Lukt het dan? WvR donderdag 15 februari 2018
WvR donderdag 15 februari 2018
©2001-2024 WisFaq