\require{AMSmath} x isoleren Ik moet de x isoleren maar ik heb geen idee hoe:-0,15(x+25)2+15=0 iris Leerling mbo - zondag 4 februari 2018 Antwoord Hallo Iris,-0,15(x+25)2+15=0Links en rechts 15 aftrekken:-0,15(x+25)2=-15Links en rechts delen door -0,15:(x+25)2=100Dan is:x+25=√100 of x+25=-√100x+25=10 of x+25=-10x=-15 of x=-35OK zo? GHvD zondag 4 februari 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de x isoleren maar ik heb geen idee hoe:-0,15(x+25)2+15=0 iris Leerling mbo - zondag 4 februari 2018
iris Leerling mbo - zondag 4 februari 2018
Hallo Iris,-0,15(x+25)2+15=0Links en rechts 15 aftrekken:-0,15(x+25)2=-15Links en rechts delen door -0,15:(x+25)2=100Dan is:x+25=√100 of x+25=-√100x+25=10 of x+25=-10x=-15 of x=-35OK zo? GHvD zondag 4 februari 2018
GHvD zondag 4 februari 2018
©2001-2024 WisFaq