\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 85204 Re: Re: Integreren Als ik neem: a[0]:=0.3;c[0]:=0.7;a[1]:=0.5;c[1]:=0.8;M:=5;t:=3; en p:=M*c[1]/a[1]; q:=c[0]/a[0]; Dan geeft: Int((-t*a[0]+y)^(-(-c[0]+a[0])/a[0])*(M-y)^((M*c[1]-a[1])/a[1]), y = t*a[0] .. M) = 4067.062754; en (M-t*a[0])^(p-q-1)*Beta(p,q) = 5.618532223; Ad van Docent - woensdag 3 januari 2018 Antwoord Maar met het juiste $p+q-1$ in plaats van het onjuiste $p-q-1$ gaat het wel goed. kphart woensdag 3 januari 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik neem: a[0]:=0.3;c[0]:=0.7;a[1]:=0.5;c[1]:=0.8;M:=5;t:=3; en p:=M*c[1]/a[1]; q:=c[0]/a[0]; Dan geeft: Int((-t*a[0]+y)^(-(-c[0]+a[0])/a[0])*(M-y)^((M*c[1]-a[1])/a[1]), y = t*a[0] .. M) = 4067.062754; en (M-t*a[0])^(p-q-1)*Beta(p,q) = 5.618532223; Ad van Docent - woensdag 3 januari 2018
Ad van Docent - woensdag 3 januari 2018
Maar met het juiste $p+q-1$ in plaats van het onjuiste $p-q-1$ gaat het wel goed. kphart woensdag 3 januari 2018
kphart woensdag 3 januari 2018
©2001-2024 WisFaq