\require{AMSmath} Differentiëren van een sinus Hoe differentieer ik 5 + 2 sin($\frac{2}{5}\pi$(x - 0, 8)) Kees D Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 december 2017 Antwoord Met behulp van de kettingregel. Zie Kettingregel kphart vrijdag 29 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe differentieer ik 5 + 2 sin($\frac{2}{5}\pi$(x - 0, 8)) Kees D Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 december 2017
Kees D Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 december 2017
Met behulp van de kettingregel. Zie Kettingregel kphart vrijdag 29 december 2017
Zie Kettingregel
kphart vrijdag 29 december 2017
©2001-2024 WisFaq