\require{AMSmath} Rekenregels voor machten Ik start weer na lange poos met wiskunde en loop tegen een elementair ding aan wat ik niet meer snap: Vergelijking (1+Rm)^12 = 1,06 Wordt (1+Rm) = 1,06^1/12 Waarom wordt tot de macht 12 aan de andere zijde van het = teken tot macht 1/12?Rekenregels voor machten Dennis Student universiteit - maandag 18 december 2017 Antwoord Wegens regel M5 met aan de linkerkant $p=12$ en $q=1/12$ en aan de rechterkant $p=1$ en $q=1/12$. kphart maandag 18 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik start weer na lange poos met wiskunde en loop tegen een elementair ding aan wat ik niet meer snap: Vergelijking (1+Rm)^12 = 1,06 Wordt (1+Rm) = 1,06^1/12 Waarom wordt tot de macht 12 aan de andere zijde van het = teken tot macht 1/12?Rekenregels voor machten Dennis Student universiteit - maandag 18 december 2017
Dennis Student universiteit - maandag 18 december 2017
Wegens regel M5 met aan de linkerkant $p=12$ en $q=1/12$ en aan de rechterkant $p=1$ en $q=1/12$. kphart maandag 18 december 2017
kphart maandag 18 december 2017
©2001-2024 WisFaq