\require{AMSmath} De afgeleide Goedemorgen,Ik kom zelf niet uit de afgeleide van f(x) = x3-x√x + 2/√x, zou u me hiermee kunnen helpen? Beau Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 16 december 2017 Antwoord Op de afgeleide van machtsfuncties staat een samenvatting voor de afgeleide van machtsfuncties.Schrijf de termen met de wortels als $f(x)=x^{...}$ en bepaal vervolgens termgewijs de afgeleide.Laat maar 's zien hoe ver je daarmee komt. Anders maar vragen! WvR zaterdag 16 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemorgen,Ik kom zelf niet uit de afgeleide van f(x) = x3-x√x + 2/√x, zou u me hiermee kunnen helpen? Beau Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 16 december 2017
Beau Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 16 december 2017
Op de afgeleide van machtsfuncties staat een samenvatting voor de afgeleide van machtsfuncties.Schrijf de termen met de wortels als $f(x)=x^{...}$ en bepaal vervolgens termgewijs de afgeleide.Laat maar 's zien hoe ver je daarmee komt. Anders maar vragen! WvR zaterdag 16 december 2017
WvR zaterdag 16 december 2017
©2001-2024 WisFaq