\require{AMSmath} Tijdsafhankelijke differentiaalvergelijking Het principe van tijdsafhankelijke differentiaalvergelijkingen snap ik. Ik kom echter niet uit de onderstaande vergelijking, kunt u mij helpen?Geef de algemene oplossing vany'(t) = 6e2t-y(t) Bo Student universiteit - vrijdag 15 december 2017 Antwoord Dit is een separabele differentiaalvergelijking: er staat $y'(t)=6\cdot e^{2t}\cdot e^{-y(t)}$. kphart vrijdag 15 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het principe van tijdsafhankelijke differentiaalvergelijkingen snap ik. Ik kom echter niet uit de onderstaande vergelijking, kunt u mij helpen?Geef de algemene oplossing vany'(t) = 6e2t-y(t) Bo Student universiteit - vrijdag 15 december 2017
Bo Student universiteit - vrijdag 15 december 2017
Dit is een separabele differentiaalvergelijking: er staat $y'(t)=6\cdot e^{2t}\cdot e^{-y(t)}$. kphart vrijdag 15 december 2017
kphart vrijdag 15 december 2017
©2001-2024 WisFaq